Ce să fac? Să rămân în țară sau să plec în străinătate?

Foto: Florentina Mardari

Sarut mana Parinte, de 2 ani am terminat facultatea si lucrez in alt oras decat cel al studentiei, insa m-am gandit foarte bine si nu as dori sa mai raman in orasul in care sunt acum. In schimb am 2 variante la alegere: sa ma intorc in Bucuresti (unde am studiat si unde se regasesc toti prietenii, inclusiv parintele duhovnic), fie plec la Madrid (unde am siguranta locuintei si a locului de munca). Dumneavoastra ce parere aveti despre plecarea in strainatate si stabilirea acolo? Sunt foarte nehotarata, nu stiu ce sa fac, dar tot ce imi doresc este ca orice decizie as lua sa nu instraineze de Dumnezeu. Va multumesc din suflet!

5 Octombrie 2015

Bianca,

Cred că cea  mai potrivită variantă ar fi sa alegi București. Nu este puțin lucru să fii aproape de locul unde te-ai format duhovniceşte și profesional, să fii aproape de duhovnicul tău și de multele locuri de închinare din oraș. O sa găsești cele de trebuință și în București.

Este important să punem pe primul plan cele duhovnicești adică legătura cu Dumnezeu și să ne rugăm, iar cele de care avem nevoie le va rândui Domnul. Pentru plecatul în străinătate cred că nu este un timp prea prielnic acum, este mai bine să rămâi aici.

Domnul să te binecuvânteze.

Pr. Petroniu

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: alegere, străinătate, nehotărâre, credinţa

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons