Mi s-a descoperit data la care voi muri. Ce înseamnă acest vis?

Foto: Oana Nechifor

Doamne ajută ! Am avut o premoniție care, sincer, nu m-a speriat, ba dimpotrivă, m-a făcut să mă simt în siguranță. Am vorbit cu Dumnezeu, în visul meu spunându-I că vin la El, dar… mi-a răspuns că nu este momentul acum, apoi mi-a spus exact data când mă așteaptă la El... să vin fără a regreta că fac acest lucru. Nu voi divulga nimănui această dată, pe care o știu doar soția și copilul meu. Poate îmi poate explica cineva ce înseamnă acest vis premonitoriu, pe care îl știu cu lux de amănunte sau poate sunt îndrumat într-o direcție în care aflu răspunsul. Mulțumesc.

16 Ianuarie 2017

Frate Sorin, legat de aceste „vedenie” ar fi bine să citești cartea părintelui Cleopa, „Despre vise și vedenii”. Te-ar ajuta să te lămurești ce e cu aceste vise tulburătoare. Până atunci, te îndemn să mergi la Taina Sfântului Maslu, să chemi preotul să facă în casă o sfeștanie și să ceri duhovnicului să te împărtășească mai des, după ce, în prealabil, te-ai spovedit și te-ai pregătit pentru aceasta.

Cu doriri de bine, pr. Mihail

Gabriel Iacobuta a răspuns:
13 Februarie 2017

Parintele Mihail, ti-a dat cel mai bun sfat din lume! Implineste-l ca sa ai binecuvantari de la Dumnezeu tu si familia ta.
Doamne Ajuta.

Adaugă comentariul tău

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons