Visez des același vis urât. Ce poate însemna aceasta?

29 Septembrie 2015 Arhimandritul Petroniu Marin vise
Foto: Oana Nechifor

De multe ori, noaptea, visez acelasi vis si mi se pare ca este adevarat. Ma inchin seara si dimineata, dar nu inteleg de ce am visele acestea urate. Nu cred in vise, dar ma infricoseaza ca se repeta acelasi vis. Ce pot insemna toate acestea?

29 Septembrie 2015

Doamne ajută!

Cred că sunt probleme din trecut nerezolvate.  Este bine să te spovedești mai des și dacă binecuvintează duhovnicul, să te împărtășești. Să fii cu luare aminte ca nu cumva să fi rămas ceva păcate nespovedite. Nu trebuie să te înfricoșezi, ci roagă-te cu credință și nădăjduiește în ajutorul lui Dumnezeu si cu mila Lui te vei vindeca.

Pr. Petroniu

marin minodora a răspuns:
30 Septembrie 2015

Excelent răspunsul părintelui. Ani de zile m-au chinuit coșmarurile, după ce m-am spovedit, ele au încetat treptat pe măsură ce spovedania devenea tot mai minuțioasă și mai sinceră, acum am niște visuri foarte nostime, foarte amuzante, aproape copilărești. Asta dacă visez, dar în ultima vreme aproape că nu mai visez sau poate doar le uit. Dar vă asigur că spovedania sinceră și pravila de rugăciune fac minuni. m

c a răspuns:
9 Noiembrie 2015

Da, și eu mă spovedeam și eram mereu nemulțumit de faptul că deși mă spovedeam totuși visam urât și aveam stări neplăcute în timpul nopții. Și mi-a venit gândul să-i spovedesc Părintelui însuși faptul că visam urât și că aveam uneori tot felul de trăiri nefirești, gânduri neplăcute, emoții rele. Le-am spovedit pe toate și chiar dacă nu erau păcate ele s-au curățat și au dispărut complet. Am început chiar în noaptea următoare spovedaniei să trăiesc o mare ușurare și curățire lăuntrică a inimii. Spovedania tămăduiește boala sufletului și dă omului harul de a nu mai păcătui. Mai târziu am găsit și la Părintele Porfirie că omului care-și deschide inima în fața duhovnicului povestind tot ce-i vine atunci în suflet, harul lui Dumnezeu îi pătrunde în inima care se deschide și apoi harul acela luminează, tămăduiește și limpezește lăuntrul omului.

Adelia a răspuns:
20 Noiembrie 2015

Eu am visat aproape un an vise in care aparea un baiat de care fusesem indragostita inainte de a ma casatori.Devenisem aproape nebuna de disperare, nu stiam ce sa fac sa scap, incepusem sa ma gandesc la despartirea de sot, era o mare ispita pt mine. .La indemnul duhovnicului am citit Acatistul Sf. Ciprian ,40 de zile. Problema s-a rezolvat dupa cateva zile de acatist si pana azi nu am mai visat nimic legat de omul acela.

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: vise urâte, coșmaruri, vise

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons