o mama si-a parasit doi copii - 2011-01-21 14:58:31

Întreabă preotul

o mama si-a parasit doi copii - 2011-01-21 14:58:31

florin.haja
întreabă:
este cu putinta sa mai iert aceasta femeie? CHIAR DACA AM TRAIT NECUNUNATI. sau, DUMNEZEU a facut asa! ca sa nu mai traim in pacat.avand in vedere ca am rugato sa ne cununam si de 5ani ea nu a vrut.pt. ca eu sunt mai credincios, tot eu am si botezato (i-am gasit nasi )ca sa nu stea nebotezata. nu stiu ce sa fac.datimi va rog un raspuns. multumesc.
21 Ianuarie 2011
Iertarea este principiul fundamental al credinței noastre. Fără iertare nu există mântuire. Trebuie să vă alegeți - dacă nu aveți - un duhovnic bun, care să vă sfătuiască și să se roage pentru dumneavoastră. De asemenea, trebuie să faceți totul pentru ca acești doi copii să aibă mamă. Încercați să o căutați. Înainte de a vedea păcatele ei, trebuie să le vedeți pe ale dumneavoastră. Oare de ce a plecat? După ce vom lucra la comportamentul nostru, putem să lucrăm și la al celorlalți. În rest, rugăciune multă, Paraclisul Maicii Domnului, un duhovnic bun, metanii, post și Dumnezeu va face ceea ce știe el mai bine. Pr. I.I.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!