Salată colorată
Cu cât mai multe culori vom avea în farfurie, cu atât vom beneficia de mai mulți nutrienți.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 3-4 frunze de salată verde
- un sfert de varză roșie mică
- un morcov mic
- o mână cu rucola
- 2 roșii
- 2 castraveți
- sare, piper, după gust
- o lingură cu oțet sau zeamă de lămâie
- 2 linguri cu ulei de măsline sau de rapiță presat la rece.
Salata se taie fâșii și se pune într-un bol.
Se adaugă varza tocată cât mai mărunt, roșiile tăiate felii, castraveții tăiați rondele, rucola și morcovul tăiat fâșii cu un cuțit de curățat legumele.
Asezonați cu sare, piper, ulei și oțet, amestecați bine și serviți salata ca atare sau drept garnitură.
Poftă bună!
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro