Sandwich cu spanac și ciuperci

Stil de viaţă

Sandwich cu spanac și ciuperci

Când spunem sandwich spunem mâncare rapidă, adesea nesănătoasă. Însă, acest lucru poate fi schimbat, iar astăzi vă propunem o alternativă sănătoasă, potrivită și pentru perioada de post.

Pentru a prepara acest sandwich, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 250 g de ciuperci brune tăiate felii subțiri
  • o lingură cu ulei de rapiță presat la rece
  • 100 g de spanac
  • un sfert de ardei gras roșu, cărnos, tăiat fâșii subțiri, pe lung, apoi în jumătate
  • un sfert de ardei gras galben sau portocaliu, cărnos, tăiat fâșii subțiri, pe lung, apoi în jumătate
  • sare și piper, după gust
  • felii de pâine integrală.

Într-o tigaie neaderentă puneți uleiul, ciupercile și ardeiul gras și căliți legumele până se înmoaie, iar ciupercile sunt ușor rumene.

Adăugați apoi spanacul, amestecați ușor și mai lăsați pe foc pentru 3-4 minute, până spanacul se înmoaie.

Se asezonează cu sare și piper, se amestecă ușor și se trage vasul de pe foc.

Puneți pe o felie de pâine (poate fi și prăjită) 1-2 linguri din acest amestec și consumați cald sau rece.

Poftă bună!

Citește despre: