Spovedania - 2010-12-14 09:40:54

Întreabă preotul

Spovedania - 2010-12-14 09:40:54

Carmen
întreabă:
Buna,am si eu o intrebare,dupa ce iau Sfanta Inpartasanie stiu ca nu am voie sa sarut Sfintele Icoane sau sa scuip..si intrebarea mea este daca se refera doar la Icoane sau si la persoane,pt ca azi dupa ce mam Impartasit mam intalnit cu o prietena si ne-am pupat..sper ca nu am facut ceva grav...va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite..
12 Decembrie 2010
După Sfânta Împărtășanie nu aveți voie să scuipați. De pupat mâna preotului, fața prietenei sau icoanele, părerile sunt împărțite. Din devoțiune față de Trupul și Sângele lui Hristos, unii părinți, mai ales călugări, au recomandat această practică. Alții, cum este Părintele Cleopa, recomandă să nu ne spălaăm pe dinți trei zile după aceea. Cert este că trebuie să avem mare iubire și respect pentru Sfintele Taine care au intrat în trupul și sufletul nostru, și trebuie să ne abținem de la orice păcat. Pupatul cu o prietenă nu e ceva grav. Pr. I. Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!