(Video) De Ziua Învăţătorului, la „Ferestre către suflet”, un dascăl de poveste. Vasile Rusu: „Fiecare elev în parte va fi cel mai bun”  

4 Iunie 2020 20:17  |  Ferestre către suflet
video:   Lucian Apopei

Ediţia de astăzi a emisiunii „Fereste către suflet” o dedicăm Zilei Învăţătorului care e sărbătorită în fiecare an pe data de 5 iunie. O sărbătoare dedicată celor care ne-au purtat mânuţele la caligrafie, care ne-au învatat să citim, să socotim ori să ne exprimăm frumos.

Vă propunem aşadar câteva minute de aducere aminte a primilor ani ai devenirii noastre, câteva minute de dor de domnul sau de doamna care a purtat plăcuta povară a învăţăturii noastre.

Pentru aceasta, în studioul nostru avem invitat un învăţător de poveste, deşi e cât de se poate de real, încă o dovadă că viaţa este de multe ori cea mai frumoasă poveste.

Este vorba despre învăţătorul Vasile Rusu din comuna Bălţaţi, judeţul Iaşi, un om cu o experienţă la catedră cât o viaţă de om.

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Ferestre către suflet

Video de Lucian Apopei

Pe aceeași temă

Centrul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” de la Hârja, în grija căruia se află 100 de vârstnici, are nevoie de sprijinul nostru! Deși au intrat în autoizolare dinaintea declarării stării de urgență, în ultima săptămână 3 dintre beneficiari și 7 dintre angajați au fost depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus, alți 15 aflându-se în izolare la domiciliu. La ora actuală, se află internați în Centru, alături de beneficiari, 35 dintre angajați.

Citește și