Urări, rugăciuni, frământări – copiii îi vorbesc Sfintei Parascheva (III)

14 Octombrie 2021 14:14 Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sufletul sensibil de copil trăiește altfel atmosfera de sărbătoare. Ziua Sfintei Parascheva i-a inspirat pe cei mici să îi transmită trăirile, frământările și rugămințile lor, iar noi ne-am gândit să le împărtășim cu dumneavoastră în această perioadă specială.

  • Ocrotitoarea Moldovei, nu există rugăciune pe care să nu o poți îndeplini. Te rog să mă ajuți. Îmi doresc să ai grijă de familia mea și de mine, să ne aperi de cele rele și să fim sănătoși. Îți rămân recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care mi le-ai împlinit. (Cosmina)
  • Nu pot veni să te felicit „față în față”, așa că îți spun La mulți ani! Te rog să îl vindeci pe fratele meu de autism, să îi ajuți pe părinții mei, să le dai putere să ne poată crește, iar mie vreau să îmi dai sănătate și minte pentru a învăța. (Victor)
  • Eu sunt un copil din clasa a VIII a. Eu ți-aș cere de ziua ta multă sănătate tuturor oamenilor, iar fiecare om din țara asta să fie binecuvântat și iertat de toate păcatele. Eu mi-aș dori să ajung la un liceu bun și să am note bune la școală, să ajung cineva în viață. Să am parte numai de lucruri bune și frumoase, și nu doar eu, ci toată lumea. Mi-aș dori ca bunica mea să fie sănătoasă și binecuvântată. P.S.: Să am cât mai puține păcate. (Eduard)
  • Îți mulțumesc că poți să-mi acorzi puțină atenție, îți mulțumesc că exiști, chiar dacă nu te-am vizitat până acum, mi-aș dori să fac asta. Am auzit numai de bine de tine. Aș vrea să aflu cât mai multe lucruri despre tine, aș vrea să știu cum arăți, cum te simți. Îmi doresc să citești această scrisoare și să mă ajuți cu lucrurile pe care mi le doresc, să mă aperi pe mine și toată familia mea de toate relele, să trec peste unele evenimente, adică moartea bunicii mele. Chiar dacă s-a ridicat la ceruri, aș vrea să o văd așa cum era. Îmi mai doresc să trecem peste cele rele și să auzim doar de bine. Îți mulțumesc! (Andreea)
  • Cu toate că nu mă rog prea des, de puținele ori când am făcut-o, mi-ai ascultat, iar rugăciunile mele s-au îndeplinit. Mie nu mi se pare că merit bunătatea ta, dar fiecare dintre noi vede lucrurile diferit și din acest motiv cred că știi mai bine de ce alegi să mă ajuți. În momentul acesta îmi doresc doar sănătate și să trec cu bine peste această perioadă în care lumea este constant într-un haos din cauza covid-ului. Sper că acolo, în ceruri, bunica mea se odihnește și că ai grijă de sufletul ei care a fost chinuit de cancer. Sper că acolo se simte mai bine. Atât am avut de zis și îți mulțumesc încă o dată. (Yasmina)
  • Dragă Sfântă Parascheva, dă-le familiei și prietenilor mei sănătate. Dă-le o locuință oamenilor fără casă, iar pe cei discriminați ajută-i să fie acceptați. La mulți ani!
  • Nu cred că există cadou mai prețios pentru tine decât ca oamenii să se roage, să îți mulțumească pentru tot ceea ce ai făcut pentru ei și să se iubească. Îți mărturisesc că până acum eu nu m-am rugat la tine, dar îți promit că pe lângă rugăciunile pe care le spun în fiecare seară, o să mă rog și la tine, deoarece meriți pentru grija pe care o ai pentru noi. Și pentru asta îți mulțumesc, Sfântă Parascheva! Un singur lucru îmi doresc, să îmi dai mie și familiei mele multă sănătate și fericire.
  • Sfânta Parascheva, nu cred că a existat vreo dorință de-a mea pe care tu să nu mi-o îndeplinești. Te rog să mă ierți, sunt nevrednică de bunătatea ta. Ajută-mă să fac bine. Ce frumoase sunt lucrurile și ce fericită sunt de când te am pe tine în viața mea. Rugăciunile mele au ajuns la Dumnezeu și El le-a împlinit. Îți mulțumesc pentru bunătatea ta, rămân datoare. (Diana)

Vezi și: Urări, rugăciuni, frământări – copiii îi vorbesc Sfintei Parascheva (I)

Urări, rugăciuni, frământări – copiii îi vorbesc Sfintei Parascheva (II)

Ultimele din categorie