Ce rugăciuni să facem pentru a fi binecuvântați cu un copil?

Întreabă preotul

Ce rugăciuni să facem pentru a fi binecuvântați cu un copil?

    • Ce rugăciuni să facem pentru a fi binecuvântați cu un copil?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Maria
întreabă:

Ce rugăciuni să facem pentru a fi binecuvântați cu un copil?

pr Constantin Necula a răspuns:
15 Aprilie 2020

Rugăciunea răbdării. O rugăciune care să sporească răbdarea și, astfel, bebe să vă vadă oameni copți. Am învățat de la un medic foarte bun că un copil nu vine la întâlnire cu părinții lui decât atunci când părinții sunt copți pentru a-l primi. Rugați-vă să creșteți, să fiți bucuroși, luminoși, apți de iubire și vine.

La noi, la Sibiu e o icoană aici, unde părintele Arsenie îi trimitea pe credincioși la ea, de fiecare dată când erau speriați și spuneau: „Vai, ce ne facem, că n-avem copii!”. Părintele spunea: „Nu mai bateți drumul până aici, acolo e icoana Maicii Domnului, cum intrați, în stânga”.

Mulți dintre ei au avut copii, dau slavă lui Dumnezeu și astăzi mărturisesc că au copii din rugăciunea aceasta.

Eu cred că cea mai bună și potrivită rugăciune e un paraclis la Maica Domnului și un Acatist al Bunei Vestiri și dacă acolo citiți cuminți „fie nouă după Cuvântul Tău”, așa va fi, cu siguranță!

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: