Ce rugăciune să fac pentru o naștere ușoară?

Întreabă preotul

Ce rugăciune să fac pentru o naștere ușoară?

    • Ce rugăciune să fac pentru o naștere ușoară?
      Foto: Andreea Trandafir

      Foto: Andreea Trandafir

Daniela
întreabă:

Vreau sa va rog sa-mi dati si mie o rugaciune pentru femeile insarcinate. Sunt in 7 luni si incep emotiile. Am mare incredere în Dumnezeu, Maicuta Lui, Sfantul Efrem cel Nou si Sfântul Nectarie, dar vreau sa mai fac o rugaciune in plus, strict pentru nastere usoara! Va multumesc!

DutaAna a răspuns:
14 Noiembrie 2016

Sarutmana Părinte! Va multumesc din suflet pentru rugăciuni. Îmi sunt de mare folos! Chiar acum sunt la un pas sa dau nastere unui băiețel si rugăciunile mi-au dat putere si încredere ca totul va fi bine! Doamne ajuta pe toată lumea si binecuvînteaza toti bebelusii!

Marianna a răspuns:
18 Noiembrie 2016

Buna seara Parinte!
Și eu sunt in termen si as vrea binecuvântarea dumneavoastră! Sper sa am putere si curaj sa pot naște cu bine un copil sanatos.

pr Andrei Atudori a răspuns:
23 Noiembrie 2016

Să vă binecuvinteze Dumnezeu!

Să ai o nașterea ușoară, să aveți un prunc sănătos și să vă mântuiți!

pr. Andrei

Viorica Maria a răspuns:
10 Februarie 2017

Doamne ajuta! Parinte multumesc pentru rugaciunile de mai sus imi dau si mai multa putere. Sunt insarcinata si la finalul lunii feb am termenul dat de medic pentru nastere. Vreau sa nasc natural am ceva emotii insa ma rog la fecioara Maria al carui nume il port si l va purta si puiul meu Sofia Maria. Va doresc sanatate

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: