Citirea cărţilor sfinte cu binecuvântare - 2013-06-17 22:04:38

Trebuie obligatoriu binecuvantare de la duhovnic ca sa citesc Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Bunavestiri, citit din Psaltire, s. a.m.d., eu nu am duhovnic... sa le citesc 40 de zile cu post (negru sau ajunare sau de care tip de post) parca se face sau cum este corect dar fara binecuvantare)
Ce sa fac in acest caz? Maica Domnului si Iisus nu ma ajuta atunci? Ar fi prea de tot. N-am loc de munca si toate imi merg foarte rau pe toate planurile!

17 Iunie 2013

Duhovnicul cunoaşte în detaliu toate aspectele vieţii dumneavoastre spirituale şi poate hotărî ceea ce este mai bun pentru o ameliorare a acesteia, nu numai rugăciuni, ci şi post, metanii, milostenii, citirea Evangheliei sau a Bibliei, fapte bune etc.
De aceea insist să aveţi un duhovnic. Acest lucru nu vă costă nimic, trebuie doar să-l căutaţi şi să-l rugaţi să vă primească.
Dacă sunteţi în Alaska sau în vreun loc îndepărtat unde nu există duhovnic, atunci e de înţeles.
Puteţi citi Paraclisul, Acastiste, însă dacă nu vă curăţiţi viaţa prin Taina Sfintei Spovedanii, nu e de mirare că toate merg rău. Este posibil să aveţi păcate grele nespovedite sau blesteme din strămoşi care vă fac rău.
Pr. I. Istrati

Adaugă comentariul tău

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons