Mântuirea celor păcătoşi

Hristos a înviat! Am trăit pentru 38 de ani făcând numai păcate grele într-o bună zi m-am trezit că în viaţa mea nu am făcut decât păcate, că sufletul meu l-am înnegrit cu voia mea, am început să merg la biserică, să mă spovedesc, să ţin post, în momentul rugăciunilor sau când stau în biserică am gânduri ruşinoase, de hulă, pentru asta uneori cred că iertare ptr. mine nu este, dar mă mângâi cu gindul că trebuie să am răbdare să iau iertare în urma multelor păcate şi sper că într-o bună zi Domnul mă va ierta. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu mântuieşte şi miluieşte pe noi păcătoşii. vă cer iertare, părinte.

2 Mai 2011

Mă bucur nespus că v-aţi întors la Dumnezeu, Care vă iubeşte şi vă aşteaptă şi vă doreşte nemurirea împreună cu El. Sfânta Maria Egipteanca, după ce a renunţat la păcat şi a dus o viaţă de sfinţenie, 17 ani a fost muncită de memoria faptelor ruşinoase, de slăbiciunile păcatului şi de ispitele vrăjmaşului. Aşa că îndreptarea are loc în timp, se realizează progresiv şi greu, prin stăruinţă, spovedanie, virtuţi, milostenie, rugăciune, prezenţă la Sfintele slujbe.
Aşa că nu vă deznădăjduiţi că vrăjmaşul vă mai dă târcoale, ci bucuraţi-vă că aţi renunţat la viaţa de păcat, stăruiiţi-vă în post şi rugăciune şi păstraţi mereu atenţia trează pentru a nu mai cădea în aceleaşi păcate. Succes.
Pr. Ioan Istrati

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: mântuire

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons