Razbunarea - 2011-03-06 17:58:06

Întreabă preotul

Razbunarea - 2011-03-06 17:58:06

Maria
întreabă:

Avem o intrebare pentru un caz ingrozitor.Fratele meu,deja care are o virsta inaintata a cazut in plasa neagra.A venit in sufletul lui sete de razbunare pentru oamenii cu care a avut careva conflicte.A studiat carti legate de energii , vrajitorii etc.Si s-a apucat de lucru.Scopul lui este de-a chema blestemul asupra asa presupusilor vrajmasi.Am incercat sa-l opresc,sa-l conving ca nu pentru asta traieste, ca n-avem dreptul nici macar sa gindim rau,cu atit mai mult sa facem rau.Dar totul este in zadar,zice ca nu se teme de nimic. ,,Cine i-a gresit trebuie sa raspunda''.Si e convins ca are puterea de a ajunge la scopul propus,ba chiar mai mult,isi doreste sa fie un vrajitor cunoscut.Avem nevoie de un sfat potrivit in legatura cu aceasta problema care ne invata Sfintii Parinti.O fraza duhovniceasca care sa-l dizmeticeasca si sa-l puna pe calea dreaprta.Va rog mult ajutati-ne.Multumesc

6 Martie 2011

NU există o frază care să întoarcă un om de la calea celui rău, decât doar dacă ar veni din gura lui Dumnezeu. Ceea ce este clar este că oamenii care cheamă diavolul prin vrăji, blesteme, farmece, devin slujitorii lui și vor moșteni iadul cel veșnic. Diavolul îți dă puțină putere pământească și îți ia viața veșnică. Așa că: iadul. Dacă nu se teme de iad, atunci poate măcar de faptul că toți urmașii lui vor avea de suferit blestem și suferință pentru ceea ce face el acum. Pr.I.I.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!