Rugăciune pentru loc de muncă

Întreabă preotul

Rugăciune pentru loc de muncă

Larisa
întreabă:

Buna ziua si ma bucur ca am gasit acest site folositor pentru suflet. Mama mea e in cautarea unui loc de munca si acum in aprilie are un concurs pentru un servici la un birou, mai sunt si alti concurenti. Eu citesc pentru ea 40 de zile de acatist al Sfantului Nectarie, puteti sa mai imi recomandati ceva rugaciuni folositoare in astfel de situatii? Toata lumea spune ca se intra doar cu pile, dar eu cred ca cu ajutorul lui Dumnezeu va reusi, asa este? Si daca platesc o slujba la biserica atunci cand are examenul ajuta mult si aceasta liturghie in Biserica, nu? Multumesc pentru sfaturi!

pr Andrei Atudori a răspuns:
31 Martie 2015

Doamne ajută,

Larisa, faci bine ce faci și gândul pe care îl ai față de acest moment din viața mamei tale este unul echilibrat.

Poate ar fi bine ca și tu și mama ta să vă rugați nu neapărat pentru dobândirea acestui loc de muncă, ci pentru ca Dumnezeu să rânduiască după cum crede El de cuviință. Să se facă voia Lui! E foarte important ca și ea să se roage!

Eu sunt convins de un lucru: dacă acest loc de muncă îi va fi de folos mamei tale, atunci Dumnezeu va face în așa fel încât să îl obțină! Dacă nu, atunci îi va descoperi alte variante. Aveți nădejde în El!

Dumnezeu să o ajute pe mama ta!

Pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: