Rugăciuni pentru sănătate

Întreabă preotul

Rugăciuni pentru sănătate

cupeanu marius
întreabă:

Sunt bolnav cu inima, cu picioarele, am varice sunt bolnav cu capul, m-am născut cu o întârziere mintală aş vrea să îmi spuneţi ce acatiste să citesc pt. bolile mele am început să merg mai des la biserică să mă ung cu ulei de la sf. maslu dar aş vrea să citesc un acatist care cred eu că m-ar ajuta bunul Dumnezeu şi nici nu prea am noroc în dragoste, cu serviciul stau cam prost, am un loc de muncă în care mă tot cert cu patronul todeauna e nemulţumit de mine în casă mă cert cu mama de la tot felul de motive. E clar am ff. multe păcate, aş vrea să fiu ajutat, ce aş putea să citesc ptr. necazurile mele ce aş putea face să ţin post să mă spovedesc să merg duminica la sf. Liturghie, vă rog frumos cu un sfat dacă mă puteţi ajuta. Mulţumesc pt. înţelergere. Cu stimă, Marius.

6 Martie 2012

Aceasta este o întrebare răspuns. Soluţia este să aveţi un duhovnic stabil, unde să vă spovediţi complet, curat şi des, să mergeţi în fiecare duminică şi sărbătoare la Sfânta Biserică, să aveţi un program de rugăciune susţinut în fiecare zi (seara), să postiţi, să faceţi fapte bune etc. Ca acatiste care se citesc pentru boli, e bine să citiţi Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, Acatistul Sfântului Nicolae, Acatistul Sf. Mina, Sf. Pantelimon şi mai ales Paraclisul Maicii Domnului. Duhovnicul vă va îndruma şi în privinţa păcatelor pe care ni le-aţi spus. El vă va da canon şi vă va învăţa cum să scăpaţi de ele. Esenţial este să începeţi acum, în această clipă să fiţi mai bun şi să vă rugaţi mai mult. Succes. Doamne miluieşte. Pr. I. Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: