Stare de rău la Sfânta Liturghie

Bună ziua, părinte am o întrebare la care aş dori să înţeleg şi să găsesc răspunsul. Observ de ceva vreme: că dacă lipsesc de la Sfânta Liturghie care se săvârşeşte Duminica o singură dată, deja a doua Duminică în timpul Sfintei Liturghii mi se face rău, apar slăbiciuni, călduri, mi se întunăcă în faţa ochilor şi parcă cad în leşin. Şi sunt nevoită să ies din Biserică. După câteva minute îmi revin şi mă întorc iarăşi, deja mă simt bine. Totusi această stare din ce cauza vine, de la vrăjmaş care se luptă cu mine, sau din cauza păcatelor mele? Mai cunosc câteva persoane care li se mai face rău la Sfânta Liturghie. Mulţumesc.

9 Septembrie 2012

Este probabil o slăbiciune cauzată de cel rău pentru a nu mai veni la slujbă, este comună mai ales printre femei. Soluţia este să nu ieşiţi afară, chiar dacă vă este rău, şi atunci vă veţi reveni. Dacă vrăjmaşul vede că ieşiţi afară, mereu vă va trimite stare de slăbiciune. Dacă nu veţi răspunde la provocarea lui, va renunţa până la urmă.
Se poate însă să fie fum de la lumânări, şi atunci ceva aerisire nu strică.

Irina. a răspuns:
11 Octombrie 2016

Doamne ajuta! Am avut si eu, si inca mai am ocazional asemenea probleme. Solutia mea era sa nu ies din biserica, ci sa ma asez in genunchi (de acolo nu mai aveam unde sa cad daca lesin :)). Daca sunt strani libere, poti sa te asezi acolo sau sa te sprijini de strana cat stai in picioare.

Parintele are mare dreptate ca poate fi si de la lumanari/lipsa de aer; poti incerca sa stai langa un geam deschis (daca exista) sau mai aproape de usa. In cazul meu, am observat ca si daca sunt imbracata prea gros (vara sau chiar iarna daca e prea multa lume si e dat drumul prea tare la caldura) mi se intampla sa ametesc. Evident ca nu zic sa venim imbracati indecent, ci sa purtam haine mai largute si din materiale usoare si naturale.

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: undefined

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons