Starea de rău la slujbă

De fiecare dată când merg la biserică mi se face rău... Începe deodată... mi se înfundă urechile, încep să-mi ţiuie, privirea mi se înceţoşează, nu mai văd şi dacă nu mă ţin chiar cad...

10 Mai 2013

Aceasta stare de rău vine de la cel viclean pentru a vă împiedica să participaţi la sfânta slujbă ca să primiţi revărsarea de har a lui Dumnezeu. Este probabil datorită unor păcate mai vechi ale dumneavoastră sau ale strămoşilor. Este o problemă a multor oameni şi se poate rezolva cu multă stăruinţă. Atunci când vă vine răul, staţi în biserică fie ce-o fi, rugându-vă, astfel cel rău va vedea că nu are şansa de a vă scoate afară şi va renunţa.
Există şi un canon corelativ care spune că dacă ai băut din greşeală o gură de apă înainte de Împărtăşanie, du-te şi te împărtăşeşte căci altfel cel rău va face în aşa fel ca mereu să vi se întâmple asta şi să vă despară de Hristos cel euharistic.

Lucia Olosutean a răspuns:
17 Aprilie 2016

Este adevarat, am trecut si eu prin aceasta stare, dar n-am iesit din sf. biserica ,si raul mi-a trecut dupa ce a inceput SF. si Dumnezeeasca Liturghie.

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: slujbă

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons