Cum pot să îmi dau seama dacă băiatul de care îmi place este cel ales de Dumnezeu pentru mine?

Întreabă preotul

Cum pot să îmi dau seama dacă băiatul de care îmi place este cel ales de Dumnezeu pentru mine?

    • Cum pot să îmi dau seama dacă băiatul de care îmi place este cel ales de Dumnezeu pentru mine?
      Foto: Ștefan Cojocariu

      Foto: Ștefan Cojocariu

mariana
întreabă:

Cum pot sa imi dau seama daca baiatul de care imi place este cel ales de Dumnezeu pentru mine si nu e doar o iubire trecatoare? Imi este foarte greu sa iau o decizie pentru ca nu prea ma incred in inima mea; de multe ori se inseala. Multumesc!

23 Septembrie 2015

Soră Mariana, Înțeleptul Solomon  spunea că cei care nu au sfătuitori cad precum frunzele. Cere sfatul duhovnicului tău, dacă e posibil îndeamnă-ți prietenul să se spovedească la același duhovnic. Roagă-te ca Domnul să-ți rânduiască o căsnicie binecuvântată. Dar nu uita, că alegerea o faci tu. Dacă trăiești viața cu și în Hristos, alegerea ta va fi binecuvântată. Ca să-ți fie lesnicioasă alegerea caută un soț care să nu trăiască în bejenie față de valorile Sfintei noastre Ortodoxii. Un bun creștin  va ști să iubească, să dăruiască, să  prețuiască instituția familiei, să ierte, să fie chibzuitor, darnic, altruist.

            Împliniri și binecuvântări  sfinte!

            Pr. Mihail

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: