Cum să ne rugăm lui Dumnezeu pentru a ne binecuvânta cu un copil?

Întreabă preotul

Cum să ne rugăm lui Dumnezeu pentru a ne binecuvânta cu un copil?

    • Cum să ne rugăm lui Dumnezeu pentru a ne binecuvânta cu un copil?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Leontina
întreabă:

Părinte, a trecut o vreme de la nuntă și nu știm de ce familia noastră nu a fost binecuvântată cu un copil. Din punct de vedere medical totul este bine. Să fie dorința noastră prea mare? Cum să ne rugam lui Dumnezeu pentru a ne binecuvânta cu un copil? Vă mulțumesc din suflet!

30 Martie 2017

Leontina,

Aveţi răbdare, dacă va fi voia Domnului, vor veni şi copilaşii. Rugaţi-vă cu credinţă şi păziţi rânduielile bisericii de post şi rugăciune. Faceţi cele ce sunt ale lui Dumnezeu, iar cele de trebuinţă se vor adăuga. Știe Domnul dorinţa voastră şi va asculta rugăciunea, împlinind cele de folos.

Domnul să vă binecuvânteze!

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: