„Hrăniți-vă libertatea din bunătate, din iertare, din rugăciune, din curaj și mai ales din credința cea dreaptă!” - Cuvântul Părintelui Mitropolit la festivitatea de încheiere a ITO 2017

Și pentru că s-a vorbit atât de mult în aceste zile de Libertate, putem spune că omul bun este un om liber, omul care iartă e un om liber, omul care se roagă e un om liber, omul care are curaj e un om liber, omul care este entuziast e un om liber și omul care are credință e un om liber! Vă doresc să vă hrăniți libertatea din bunătate, din iertare, din rugăciune, din curaj și mai ales din credința cea dreaptă! Bucurie sfântă și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!

Dăm slavă lui Dumnezeu pentru tot și pentru toate și mulțumire adânca tuturor celor de departe și de aproape, care în diferite chipuri au stat în spatele acestei întruniri și iată-ne pe toți sănătoși și gata pentru a pleca la casele noastre. Au fost amintite multe persoane, însă în dreapta și stânga mea au stat două persoane, ca două cascade care s-au răspândit peste tot, în organizare: Părintele Arhimandrit Nicodim și Gabriela Pipirig, cărora, după ce am primit binecuvântarea Patriarhiei și a Sfântului Sinod pentru a organiza acest eveniment, le-am spus: încercați să organizați bine adunarea de la Iași, care nu este scop în sine, ci este o platformă care să ne învețe ce este de făcut de mâine încolo în Arhiepiscopia noastră cu tinerii! Acum, părintele Nicodim și Gabriela vor trebui să pună în aplicare toate dorurile pe care le-au auzit exprimate de tineri în această întâlnire, în toate parohiile noastre și sper că toți preoții vor face acest lucru în parohiile în care sunt slujitori! 

Și pentru că s-a vorbit atât de mult în aceste zile de Libertate, putem spune că omul bun este un om liber, omul care iartă e un om liber, omul care se roagă e un om liber, omul care are curaj e un om liber, omul care este entuziast e un om liber și omul care are credință e un om liber! Vă doresc să vă hrăniți libertatea din bunătate, din iertare, din rugăciune, din curaj și mai ales din credința cea dreaptă! Bucurie sfântă și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!

De la același autor

Ultimele din categorie