De ce trebuie să poarte femeile batic în biserică?

Întreabă preotul

De ce trebuie să poarte femeile batic în biserică?

    • De ce trebuie să poarte femeile batic în biserică?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

anonymus
întreabă:

De ce trebuie să poarte femeile batic în biserică?

8 Octombrie 2010

Pentru a arăta supunerea față de Hristos și față de bărbații lor, așa cum spune Sfântul Apostol Pavel, despre femei, că slava lor este bărbatul, iar capul acoperit este simbolul supunerii față de el.
Maica Domnului este un model pentru femeia creștină. Ea a trăit o viață de smerenie și de ascultare față de Fiul ei dumnezeiesc.
Cu toate acestea nu recomandăm respingerea femeilor care nu au capul acoperit la Biserică, ci încurajarea credinței lor și sfătuirea cea bună pentru o viață exemplară și cuvioasă.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: