Despre cartea de rugăciuni

Întreabă preotul

Despre cartea de rugăciuni

    • Despre cartea de rugăciuni
      Despre cartea de rugăciuni

      Despre cartea de rugăciuni

Radu
întreabă:

Am o mare nelamurire. Vaa rog să mă ajutaţi! Spuneţi-mi,vă rog, de ce in "Carte de Rugăciuni", tipărită la editura Doxologia, Iaşi, 2010, cu binecuvântarea IPS Teofan nu se află Crezul? Dacă se poate, vă rog, un răspuns cât mai oficial şi nu o părere personală.

pr Andrei Atudori a răspuns:
25 Septembrie 2014

Doamne ajută! Dragă Mihai, în primul rând, dacă dorești neapărat un răspuns oficial atunci trebuie să depui o solicitare oficială în acest sens la Editura Doxologia (cu număr de înregistrare și tot ce ține de un document oficial). Până acolo însă, iată părerea mea personală. Am în față două cărți de rugăciuni editate de Doxologia în anul 2010 cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan. Una este roșie cu coperți cartonate și un număr de 381 de pagini (10cm x 15cm) iar alta este mai mică (9 cm x 13 cm), de asemenea cu coperți roșii dar necartonate, cu un număr de 167 de pagini. Fiecare din ele are la sfârșit câteva pagini în care poți să scrii pomelnice pentru cei vii și pentru cei adormiți. Dacă despre una dintre aceste cărți de rugăciuni vorbești, atunci eu am găsit Crezul în ambele. În prima este la pagina 145 (între „Rânduiala Sovedaniei” și „Fericiri”) iar în cea de a două (mai mică) la pagina 157 (de asemenea între „Rânduiala Sovedaniei” și „Fericiri”). Dacă este vorba de altă carte de rugăciuni atunci am nevoie de detalii ca să văd despre ce este vorba. Rugăciuni cu folos duhovnicesc! pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: