Detoxifiere renală cu smoothie de merișoare

Stil de viaţă

Detoxifiere renală cu smoothie de merișoare

  • Detoxifiere renală cu smoothie de merișoare
   Detoxifiere renală cu smoothie de merișoare

   Detoxifiere renală cu smoothie de merișoare

Pentru o detoxifiere eficientă nu trebuie să uităm rinichii și tractul urinar, o metodă simplă și delicioasă fiind consumarea sucurilor naturale din fructe.

Merișoarele au proprietăți diuretice, antimicotice, antibacteriene, antioxidante, astringente, imunostimulatoare, anticancerigene, în compoziția lor chimică regăsindu-se tanini, flavonoide, acid hipuric, vitamine (A, B1, B2, C), săruri minerale, zaharuri, fibre.

Pentru prepararea smoothiului aveți nevoie de:

 • o cană de merișoare;
 • o cană cu apă plată sau de izvor;
 • jumătate de lămâie.

Ingredientele se pun în blender și se mixează până se ajunge la consistența dorită, apoi se consumă, de preferat imediat.

Pentru prevenirea și tratarea infecțiilor urinare, normalizarea tranzitului intestinal, eliminarea calculilor renali și urinari mici, consumați 250 ml de suc de merișoare, de 3 ori pe zi, neîndulcit. Astfel, veți putea preveni apariția și recidiva infecțiilor urinare și renale cu până la 20%.

Persoanele care se află sub tratament medicamentos cu aspirină sau warfarină nu vor consuma merișoare, produse derivate sau care au în compoziția lor merișoare.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: