Skip to main content
Meniu
LIVE
23
Căutare
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mănăstiri și biserici
Minuni - Vindecări - Vedenii
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Iconografie
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Main navigation
LIVE
23
Căutare
Legături rapide
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Nou pe site
Acatiste
Paraclise
Canoane
Rugăciuni
Predici
Mântuitorul nostru Iisus Hristos
Maica Domnului
Sfintele Paști
Crăciun
Persecuția creștinilor
Liturgică
Părinți duhovnicești
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Biblia Ortodoxă
Calendar ortodox
Rugăciuni
Viaţa Bisericii
Editorialiștii Bisericii
Cuvântul ierarhului
Puncte de vedere
Reflecții
Minuni - Vindecări - Vedenii
Locuri de pelerinaj
Catehism
Documentar
Interviu
Reportaj
Familie
Creşterea copiilor
Căsătorie
Stil de viaţă
Cuvinte duhovniceşti
Întreabă preotul
Liturgică
Cântări
Iconografie
Taine, ierurgii, slujbele Bisericii
Evanghelia la zi
Apostolul vremii
Icoane
Bibliotecă
Vieţile Sfinţilor
Pateric
Citate ortodoxe
Predici
Conferințe
Poezii
Colinde
Tradiţii
Dicţionar
Prezentare de carte
Religie. Ştiinţă. Filosofie
Comentarii patristice
Articole teologice
Sinaxar alfabetic
Părinți duhovnicești
Maici cu viață duhovnicească
Autori
Mărturisitori în temnițele comuniste
Mănăstiri și biserici
Tematică
Fototecă
Media
Video
Foto
Live
Radio
TV
Știri
Biserica Ortodoxă Română
Știri din Arhiepiscopia Iașilor
Educaţie
Ortodoxia în lume
Religia în lume
Social
medicină naturistă
28 Noiembrie 2024 1:46
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de ciuperci
Ciupercile aparțin regnului fungi și le putem găsi în flora spontană, dar și cultivate. Aproape toate tipurile de ciuperci comestibile sunt delicioase, iar unele au valori medicinale și farmacologice...
citește mai mult
20 Noiembrie 2024 1:15
Stil de viaţă
De ce este bine să mâncăm nuci caju
Foarte gustoase și sățioase, nucile de caju au o valoare nutrițională impresionantă și o mulțime de beneficii pentru sănătate.
citește mai mult
17 Noiembrie 2024 0:57
Stil de viaţă
Oboseala – cauze și remedii naturiste
Cu toții ne-am simțit uneori obosiți, fapt care este normal, dar atunci când oboseala tinde să ducă la extenuare și o resimțim din ce în ce în ce mai frecvent, trebuie să luăm măsuri.
citește mai mult
14 Noiembrie 2024 0:39
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de ghimbir
Originar din Asia, ghimbirul (Zingiber officinale) face parte din familia Zingiberaceae și este cultivat în zonele tropicale și sudtropicale pentru rizomii săi, fiind folosit atât în scop terapeutic...
citește mai mult
13 Noiembrie 2024 16:11
Stil de viaţă
Semințele de floarea-soarelui și beneficiile lor
Originară din America de Sud, Peru și Mexic, planta de floarea-soarelui (Helianthus annuus), este acum cultivată aproape peste tot, datorită semințelor sale.
citește mai mult
11 Octombrie 2024 0:01
Stil de viaţă
Remedii naturale împotriva durerilor de cap
Cu toții suferim din când în când de dureri de cap. Deși sunt destul de supărătoare, pentru că ne afectează randamentul și puterea de concentrare, pot fi ameliorate în primă fază cu remedii naturale.
citește mai mult
9 Octombrie 2024 0:01
Stil de viaţă
Combateți balonarea cu ceai de ovăz
Balonarea reprezintă distensia abdomenului ca urmare a gazelor acumulate în intestine în urma digestiei.
citește mai mult
7 Octombrie 2024 0:01
Stil de viaţă
Uleiul esențial de tămâie – aplicații terapeutice externe
Binecunoscută pentru proprietățile sale calmante, liniștitoare, tămâia are și câteva aplicații terapeutice, grație efectelor sale cicatrizante, anticatarale, antidepresive, imunostimulatoare,...
citește mai mult
5 Octombrie 2024 0:02
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de broccoli
Originar din Italia, broccoli este rudă apropiată cu varza de Bruxelles și conopida.
citește mai mult
3 Octombrie 2024 0:01
Stil de viaţă
Borșul acru de casă – beneficii și recomandări
Binecunoscut și apreciat în gastronomia românească, borșul umplut acasă nu doar dă gust și aromă diverselor preparate culinare, dar este o sursă importantă și ieftină de vitamine.
citește mai mult
29 Septembrie 2024 0:02
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de morcov
Cu toții suntem familiarizați cu morcovul, în special cu cel portocaliu, dar pe lângă acesta, există și variante de morcov galben, roșu, violet și chiar negru, fiecare având propriul său profil...
citește mai mult
28 Septembrie 2024 0:02
Stil de viaţă
De ce este bine să mâncăm ananas
Originar din America centrală și de Sud, ananasul face parte din familia Bromeliaceae, și a fost adus în Europa de către Cristofor Columb.
citește mai mult
12 Septembrie 2024 0:47
Stil de viaţă
Cum tratăm simptomele gastritei în mod natural
Gastrita este o afecțiune răspândită, care se caracterizează prin inflamarea mucoasei gastrice, care la rândul ei provoacă arsuri și dureri la nivelul stomacului.
citește mai mult
11 Septembrie 2024 0:15
Stil de viaţă
Beneficiile consumului de coacăze
Fructe mici, rotunde, dulci-acrișoare, coacăzele – roșii sau negre – sunt adevărate comori pentru sănătate, acestea fiind foarte bogate în antioxidanți.
citește mai mult
8 August 2024 0:36
Stil de viaţă
De ce este bine să mâncăm dovlecei
Originari din America Centrală și de Sud, dovleceii au fost aduși în Europa în timpul perioadei colonizatoare, existând astăzi numeroase soiuri de care ne putem bucura.
citește mai mult
26 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Cinci motive pentru a mânca mai mult pătrunjel
Plantă aromatică folosită în gastronomie, pătrunjelul este bogat în clorofilă și calciu, vitamina C și vitamine din complexul B.
citește mai mult
22 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Despre pătrunjelul de câmp
Pătrunjelul de câmp este expectorant și fortifiant al plămânilor.
citește mai mult
20 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Despre pelin
În ciuda gustului său amar, pelinul are multe beneficii pentru sănătate. Este utilizat în mod special pentru probleme cu ficatul și stomacul, dar și pentru combaterea paraziților intestinali.
citește mai mult
14 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Despre cimbrișor
Folosit atât pentru condimentarea alimentelor, cât și pentru prepararea unor ceaiuri, cimbrișorul are multiple beneficii terapeutice.
citește mai mult
11 Aprilie 2024 0:02
Stil de viaţă
Regimul alimentar în caz de diabet (II)
În cazul unui diabet mai grav, se poate apela la un post prelungit, timp de 24 de ore, care asigură reducerea nivelului de glucoză atât din sânge, cât şi din urină.
citește mai mult
Paginare
Current page
1
Page
2
Page
3
Page
4
Page
5
Page
6
Page
7
Page
8
Page
9
…
Next page
Următoarea pagină
Last page
Ultima pagină »
Site dezvoltat de
DOXOLOGIA MEDIA
, Arhiepiscopia Iașilor | ©
doxologia.ro