(Video) In memoriam vlădica Pimen al Bucovinei, la Ferestre către suflet: „Ochii lui degajau foarte multă blândeţe”  

Dumnezeu să-l ierte pe vlădica Pimen al Bucovinei sau al Moldovei de Sus, cum sunt cunoscute frumoasele ţinuturi ale Sucevei şi Rădăuţilor.

Dar moartea nu spune ultimul cuvânt. Noi, creştinii, ştim că după moarte urmează învierea!

Moartea este partea vieţii care naşte viaţă. Poate şi de aceea, Arhiepiscopul Pimen spunea de multe ori că cea mai importantă zi din viaţa unui om este ziua când el trece la cele veşnice”.

Ne propunem astăzi să evocăm viaţa Înaltpreasfinţitului Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor care a trecut la cele veşnice miercuri, 20 mai, anul Domnului 2020.

Alături de noi, prin telefon, este părintele Dimitrie Horga, consilierul administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor care, încă de când era copil, l-a cunoscut pe vlădica Pimen.  

O evocare emoţionantă, la Ferestre către suflet!

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Ferestre către suflet

Pe aceeași temă

Centrul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” de la Hârja, în grija căruia se află 100 de vârstnici, are nevoie de sprijinul nostru! Deși au intrat în autoizolare dinaintea declarării stării de urgență, în ultima săptămână 3 dintre beneficiari și 7 dintre angajați au fost depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus, alți 15 aflându-se în izolare la domiciliu. La ora actuală, se află internați în Centru, alături de beneficiari, 35 dintre angajați.

Citește și