Ce poate face un tânăr care vrea familie și nu își găsește o soție?

Foto: Oana Nechifor

Am adresat o intrebare cu mai mult de o saptamana in urma: Ce poate face un tanar singur, care isi doreste o familie, si nu a gasit sotie, desi a cautat peste tot? As vrea sa stiu raspunsul... se poate verifica intreabrea trecuta, care continea si mai multe constatari ale vremurilor de astazi. Unde pot vedea raspunsul? Astept raspuns si pe e-mail!

pr Andrei Atudori a răspuns:
22 Martie 2015

Doamne ajută,

Întrebarea la care faceți referire este una foarte delicată și, personal, nu cred că un răspuns online, din spatele unui monitor și al unei tastaturi, poate fi satisfăcător – din cauza limitărilor inerente. Nu știu dacă aveți un duhovnic. Dacă aveți, vă îndemn să vorbiți cu el despre aceste lucruri, iar dacă nu, vă sfătuiesc să vă căutați cât mai repede unul. Sunteți încă tânăr și aveți timp suficient pentru a întemeia o familie. Însă dacă faceți din acesta un scop ultim și căutarea ajunge să vă controleze viața, atunci e posibil ca, de fapt, să vă îndepărtați de acest scop.

Rugați-vă mult, sfătuiți-vă cu duhovnicul, trăiți-vă viața liniștit și frumos și sunt convins că, la momentul oportun, Dumnezeu vă va descoperi persoana potrivită.

Bucurii de la Domnul!

pr. Andrei

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: căsătorie, tineri, iubire, prietenie

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons