Cum scap de vrăji şi blesteme?

Cum scap de vrăji şi blesteme? Am 25 de ani şi sufăr de singurătate. Nimeni nu se apropie de mine. Nici macar o prietenă nu mai am. Sunt foarte sociabilă şi mă afectează enorm. Plus ca am terminat facultatea de doi ani şi nu găsesc serviciu. Am gânduri de suicid şi fiecare zi e un chin pentru mine. Am făcut dezlegări de farmece, ţin post şi nici o îmbunătăţire. Ce mă fac? :(

24 Martie 2013

Trebuie să începeţi o viaţă nouă.O viaţă în care să primeze rugăciunea, speranţa, bucuria, pacea, iubirea, participarea la slujbele Bisericii, lecturile, drumeţiile etc.
Vă recomand să aveţi un program de rugăciune zilnic, în care să citiţi Acatistul Acoperământul Maicii Domnului, Paraclisul Maicii Domnului şi Acatistul Sfântului Nicolae.
Apoi, trebuie să fiţi foarte activă. Căutaţi în continuare peste tot un serviciu, chiar dacă e unul mai sărac sau solicitant, măcar e ceva, apoi veţi găsi ceva mai bun. Puneţi CV-uri peste tot pe internet, căutaţi mereu fără să vă descjurajaţi.
Sigurătatea se tratează prin ieşirea cu prietenii, aflarea unor pasiuni frumoase, participarea la spectacole, concursuri, lecturi, evenimente culturale, religioase, filantropice.
Fiţi zâmbitoare, optimistă, cu simţul umorului, căutaţi oamenii cu care să socializaţi. Nimeni nu vrea să discute cu un om supărăcios, complexat sau mândru.
Dacă este vorba despre vrăji şi blesteme, mergeţi la un preot să vă citească rugăciuni de dezlegare din blestem.
Cel mai important sfat este de a avea un duhovnic bun care să vă spovedească, să vă dea sfaturi concrete pentru viaţa creştină şi pentru mântuire.
Suicidul este păcatul total şi definitiv, prin care ajungi pe vecie în iad şi îţi tragi şi toate neamurile după tine. Aşa că nu vă mai gândiţi - impune-ţi-vă asta - niciodată la o asemenea oroare.
Bucuraţi-vă de bucuriile simple ale vieţii, voluntariat, ajutorarea copiilor, a celor săraci, a bătrânilor sau celor bolnavi. Şi fiţi mereu în Biserică.
Doamne ajută.
Pr. Ioan Valentin Istrati

Ioana_Ionica a răspuns:
13 Noiembrie 2015

Doamne ajuta! Draga mea, Andreea, urmeaza sfaturile parintelui, caci iti vor fi de folos.
Iti inteleg gandurile si te rog, nu te mai gandi la suicid. Este o decizie definitiva pentru o problema temporara. Crezi ca merita? Sa nu cazi prada tristetii, caci aceasta este una dintre cele mai puternice arme ale diavolului. Tu esti o fata puternica si vei razbi impotriva lui. Nu fii slaba sa ii cedezi! :)Si oricum, omul se naste si moare singur. Nimeni nu poate face unele lucru in locul tau...cei din jur doar iti creaza un ambient placut/neplacut, dar viata tu singura o duci.
De ce nu profiti de momentele de solitudine pentru a-i multumi lui Dumnezeu ca te-a ferit de multe ispite si de ce nu incerci sa te dezvolti din mai multe puncte de vedere? Sunt sigura ca ai aspecte care ar putea fi imbunatatite, invata ceva nou, citeste mai mult, implica-te in diverse activitati.
Nu te mai gandi la vraji/blesteme, ci fa un rezumat al vietii tale si observa unde ai gresit. Poate ca nu ai interactionat suficient de bine cu cei din jur, poate ca le raspunzi mai rece, uiti sa zambesti, iti este teama sa te bagi in seama, etc.
In alta ordine de idei, eu am o varsta apropiata de a ta, mi-ar facea placere sa discutam, sunt sigura ca esti un om deosebit. Daca vrei, lasa-mi o modalitate de contactare, un email de ex. Iti inteleg foarte bine trairile, ceva timp am gandit si eu ca tine.
Iti doresc numai bine si putere de a trece peste toate!

CLAUDIU a răspuns:
27 Noiembrie 2015

Cum ai dedus tu ca ai vraji facute sau farmece?Atat timp cat te duci la biserica,te spovedesti si te impartasesti nu se leaga vrajile de tine.Am fost si eu in situatia ta,ai incredere in tine si in Maica Domnului si totul o sa fie bine.

Vlad a răspuns:
10 Ianuarie 2016

cautati..pe SF IERAH NECTARIE.DE LA EGHINA......MARE FACATOR DE MINUNII......

Dorin a răspuns:
22 Ianuarie 2016

roagate lui Dumnezeu din toata inima ta si el te va binecuvinta... am trecut si eu prin asa ceva...

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: depresie, viață, suicid, sociabil, prieten

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons