Este bine să mă spovedesc și să mă împărtășesc mai repede de 40 de zile?

Foto: Oana Nechifor

Doamne ajuta! De ceva timp am fost diagnosticata cu o tumora rara pentru care nu se cunoaste inca un tratament clar. Imi indrept rugaciunile catre Dumnezeu sa ma ajute sa gasesc tratament pentru trupul si sufletul meu. De aceea am fost sfatuita ca ar fi bine sa ma spovedesc si sa ma impartasesc o data pe luna. Este bine sau ar trebui sa treaca 40 de zile intre Impartasanii?

pr Andrei Atudori a răspuns:
13 Ianuarie 2016

Doamne ajută!

Alexandra, îmi pare rău pentru situația în care te afli și mă rog Bunului Dumnezeu să te întărească și să-ți transforme suferința trupească în bucurie sufletească.

Legat de întrebarea ta, sigur că te poți spovedi și împărtăși, cu binecuvântarea duhovnicului, mai repede de 40 de zile. Este mai mult decât indicat să faci așa. Mărturisirea păcatelor și sfaturile părintelui duhovnic îți vor fi de mare folos, iar Sfântul Trup și Sfântul Sânge al Domnului nostru Iisus Hristos te vor întări nespus. Mă bucur că ai nădejde în Dumnezeu și că I te rogi cu credință. 

Păstrează-ți credința și nădejdea! Sunt esențiale! Și în bucurii și în suferință Dumnezeu îți este alături!

Dumnezeu să te întărească! Fii binecuvântată!

pr. Andrei

Emily a răspuns:
16 Iulie 2017

Sora Alexandra, ne rugam alaturi de tine ca Bunul Dumnezeu sa-ti redea sanatatea pe care suntem convinsi ca o meriti. Curaj, indrazneste si vei invinge, vei trece si peste aceasta mare incercare.

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: Impartsanie, boală, Sfânta Euharistie, suferinţă

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons