Mama visează că o rudă moartă o cheamă la ea. Ce înseamnă asta?

Foto: Valentina Bîrgăoanu

Sărut mâna! Am 15 ani și o mamă bolnavă cardiac. Mi-a zis că își visează mătușa moartă de vreo 7 ani, că îi apare și o cheamă la ea... Spune că acest vis se tot repetă. Știu că nu toate visele sunt adevărate, că multe pot fi înșelăciuni de la diavol, dar mi-e frică de acest vis, să nu fie un semn că mama va muri. Ar trebui să cred visul? Ar putea însemna ceva? Mulțumesc! Doamne-ajută, părinte!

13 Februarie 2017

Soră Victoria, îndeamn-o pe mama să se roage mai mult; să te rogi şi tu mai mult pentru dânsa. Să nu uite să mărturisească duhovnicului această teamă, nelinişte. Numai Dumnezeu ştie ceasul rânduit pentru despărţirea noastră de această lume şi de aceea gândul, teama mărturisită se va spulbera în mila iubirii şi iertării Cerescului Tată.

Cât despre acele repetate arătări în vis, să rânduiţi mai bine o pomenire pentru acea rudă trecută la Domnul. În privinţa necesarelor şi detaliatelor lămuriri cu privire la vise, recomandăm cartea părintelui Cleopa, Despre vise şi vedenii.

Cu necurmată nădejde întru bine,

Pr. Mihail 

Victoria a răspuns:
13 Februarie 2017

Mulțumesc mult, părinte! I-am citit mamei răspunsul dumneavoastră și ne vom îngriji de cele ce ne-ați spus. Doamne-ajută!

Elena-A a răspuns:
16 Februarie 2017

Doamne ajuta! Va rog ca urgent sa vorbiti cu un preot care sa o spovedeasca si sa o impartasesca pe mama dumneavoastra. Va rog sa nu mai amanati. Ii veti face mamei dumneavoastra cel mai mare bine! Moartea nu asteapta! Va rog!
Visele de genul acesta trebuie tratate la modul cel mai serios. Nu spun cu maxima incredere ci cu maxima atentie. Primul lucru de facut este spovedania si impartasania. Primul! Chiar daca ni se pare ca mai este timp, ca nu se va intampla nimic "rau". Va rog!

Adaugă comentariul tău

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons