Prietena mea iubește un băiat, dar stă cu altul. Cum să iasă din această situație? Cum o pot ajuta?

Doamne ajuta! Parinte, va rog din toata inima sa imi spuneti cum sa imi ajut prietena in situatia in care ea iubeste pe cineva, dar sta impreuna cu un alt baiat. Nu stie ce sa faca cu viata ei, nu stie ce sa aleaga, ii este frica ca va ramane singura! Vrea cu orice pret sa se casatoreasca, dar nu reuseste cu nici unul sa ramana.Va rog sa imi dati un sfat sa o pot ajuta, ce trebuie sa faca in situatia asta?

pr Andrei Atudori a răspuns:
24 Noiembrie 2014

Doamne ajută!

Ana, dacă spune că iubește un băiat, dar stă împreună cu altul, atunci e o problemă serioasă.

Pentru că nu o cunosc (nu știu exact de ce se află în această situație, ce resorturi duhovnicești și/ sau psihologice o împing spre un astfel de comportament), nu pot îți dau un răspuns precis. Chiar și așa, ceea ce pot să te îndemn este să te rogi foarte mult pentru ea.

Sfătuiește-o să meargă să se spovedească des și să păstreze legătura cu un duhovnic care să o ajute să iasă din această situație.

Trebuie văzut de ce anume trăiește o astfel de viață. Poate chiar faptul că își dorește să se căsătorească „cu orice preț” este una dintre probleme. Are nevoie de sprijin și compasiune. Când va înțelege că Dumnezeu lucrează în viața ei dacă Îl lasă și dacă Îl ascultă, atunci își va putea găsi liniștea.

Pe scurt: are nevoie de multă rugăciune și de sfatul unui duhovnic!

Dumnezeu să vă ajute!

pr. Andrei

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: familie, prieten, iubire, relație, decizie

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons