Relația cu tatăl meu mă poate împiedica să ajung un bun slujitor al altarului?

Foto: Oana Nechifor

Doamne ajută! Doresc să vă întreb: relația cu tatăl meu poate repzenta o piedică în a ajunge un bun slujitor al altarului? Menționez că relația a fost aceeasi înca din copilărie, eu cu ale mele, el cu ale lui, și că scandalurile și consumarea alcoolului m-au reținut în a avea o relație mai apropiată cu el. Chiar dacă am încercat să port discuții cu el, e cam degeaba.

20 Octombrie 2015

Frate Cristian, am întâlnit o situație oarecum similară cu  un sfârșit fericit. După ce fiul a devenit preot, rugăciunea lui pentru rătăcitul tată l-a schimbat. Nu mai bea, nu mai fumează, merge la  biserică, lucruri de care înainte nici nu putea fi vorba. Deci, sfatul meu este să  lupți  să-ți împlinești visul. Trebuie multă rugăciune pentru tatăl tău, și, îndrumat numaidecât de duhovnic, să înveți să eviți conflictele cu el. Păcatele, scăderile lui,  nu îți pot fi ție imputate de Dumnezeu.

Bunul Dumnezeu să te ajute!

Pr. Mihail

Cristi a răspuns:
20 Octombrie 2015

Mulțumesc din suflet pentru răspuns! De asemenea, sper ca și acele lipsuri, scăderi nu mă vor afecta din punct de vedere al trăsăturilor. Aici voi avea nevoie de rugăciunea Preacuvioșiei Voastre! Sărutdreapta!

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: preoție, tată, familie, relații

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons