Viață grea

Foto: Oana Nechifor

Buna ziua.. As vrea sa va intreb ce sa fac. Viata mea e atat de grea, am pierdut tot. Am fost casatorita, am doua fete. Fata cea mare are 18 si nici nu stiu cum sa spun, de un timp am observat o apropiere neobisnuita intre ea si tatal ei. Atunci am incercat sa o despart de el. Dar ea s-a rasculat impotriva mea si m-au dat afara din casa ea cu tatal ei. Si sunt multe de spus, dar...

17 Iulie 2015

Soră Ana,       

Din cele spuse aici  înțelegem că v-ați separat de soț și de copii. Este cu adevărat o pierdere mare familia, dar să nu vă pierdeți credința și speranța. Luptați să vă recâștigați familia. Doar o situație extremă a putut genera atitudinea copiilor, care s-au întors împotriva mamei lor, care i-a purtat în pântece și le-a împrumutat trup din trupul ei.

În legătură cu presupusa apropiere dintre fiică și tatăl ei trebuie să rugați pentru ei ca Domnul să-i lumineze și să le călăuzească pașii pe drumuri drepte. Mă tem, însă, ca această bănuială să nu fie un gând de la cel rău generat, poate, de neînțelegerea și tensiunea care există între dumneavoastră și fiică.  Dacă aveți un duhovnic al  familiei, sau preotul din parohie, care vă cunoaște toată familia, vă îndemn să-i cereți ajutorul ca să recâștigați armonia în casă.

Oricât de greu v-ar fi , soră Ana, să nu uitați că Dumnezeu nu ne pune poveri pe umeri mai grele decât le-am putea duce. De aceea vă îndemn să vă purtați crucea vieții cu demnitate și cu necurmata nădejde că Hristos și buna Sa Maică vă sunt aproape.

Vă încredințez că voi pomeni la Sfânta Liturghie pentru ca Domnul să vă dea putere și răbdare ca după aceste clipe grele să cunoașteți  și bucuria Învierii.

Doamne ajută!

Cu toată solidaritate în suferință și nădejde în Hristos, Domnul nostru,

Arhim. Mihail Daniliuc

Adaugă comentariul tău

Citește alte articole despre: familie, suferinţă, greutăţi, copii, mama, relatia cu copiii, speranță

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons