Centura de siguranţă a Sfintei Cuvioase Parascheva

Deodată, maşina a pierdut direcţia, a ieşit din drum şi s-a rostogolit 1,5 m în jos, în prăpastie; parbrizul şi geamul lateral s-au spart, plafonul, de sticlă, nu mai era, iar geanta, telefonul mobil şi o iconiţă a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus le-am găsit în iarbă, după ce au zburat prin plafonul maşinii. Am scăpat fără să păţesc nimic! Doar o zgârietură la cap, care a sângerat puţin, fără durere, iar a doua zi a dispărut.

În toamna anului 2009, pe 13 octombrie, mă grăbeam să ajung cu maşina la o biserică, unde urma să aibă loc hramul Sfintei Paras­heva.

Burniţa, drumul era în lucru nemarcat, iar eu conduceam adân­cită în gânduri. Deodată, maşina a pierdut direcţia, a ieşit din drum şi s-a rostogolit 1,5 m în jos, în prăpastie; parbrizul şi geamul lateral s-au spart, plafonul, de sticlă, nu mai era, iar geanta, telefonul mobil şi o iconiţă a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus le-am găsit în iarbă, după ce au zburat prin plafonul maşinii.

Am scăpat fără să păţesc nimic! Doar o zgârietură la cap, care a sângerat puţin, fără durere, iar a doua zi a dispărut.

După accident, am făcut radiografie la urgenţe şi totul a fost în regulă. O confirmare a marelui ajutor primit de la Bunul Dumnezeu este faptul că, la spitalul unde mi-am făcut investigatiile, se afla o copilă de 10 ani, care căzuse pe scări, se lovise la cap şi vomita întruna. „Doar căzuse pe scări şi vomita!” Mă consider protejată de Cuvioasa Parascheva, care m-a salvat dintr-un accident atât de serios, cu maşina făcută praf. Cei care au văzut maşina nu îşi pot închipui cum am scăpat cu viaţă.

Supravieţuirea mea a fost o minune, pentru care îmi exprim recunostinta faţă de Sfânta Cuvioasă, mijlocitoare grabnică înaintea lui Dumnezeu.

Marinela, Timişoara

(Binefacerile Sfintei Cuvioase Parascheva. Mărturii ale închinătorilor, volumul I, Editura Doxologia, 2011, p. 134)

Ultimele din categorie