Mir sfințit

Întreabă preotul

Mir sfințit

    • Mir sfințit
      Foto: Oana Nechior

      Foto: Oana Nechior

elena
întreabă:

Buna ziua. Din greseala, sotul meu a spart o sticluta cu mir si continutul s-a imprastiat pe podea. Am sters cu servetele mirul, acestea punandu-le intr-o punga. Este pacat ce s-a intamplat? Ce trebuie sa facem cu servetelele imbibate cu mir sfintit? Multumesc.

pr Andrei Atudori a răspuns:
17 Iulie 2015

Doamne ajută,

Un accident este un accident! Nu este un păcat, ci o greșeală umană. Faceți o sfântă cruce și rugați-L pe Dumnezeu să ierte neatenția. Pentru liniștea lui sufletească soțul poate să spună la următoare spovedanie despre această întâmplare. Trebuie să ardeți acele șervețele îmbibate cu mir!

Spor în toate cele bune!

pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: