Părintele Constantin Necula va conferenția la Buhuși de Ziua Crucii

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, Părintele Constantin Necula va susține o conferință, în această lună, în orașul Buhuși din județul Bacău.

Evenimentul va avea loc în data de 14 septembrie, de praznicul Înălțării Sfintei Cruci, începând cu orele 18.00, titlul prelegerii fiind „Înălțarea Crucii și Înălțarea neamului”. Accesul în sală va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

***

Părintele Constantin Necula este cadru didactic în cadrul Facultății de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, autor de volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică dar și de cărți pentru copii și tineret.

A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în limba română și în limbi străine - franceză, italiană, germană - si numeroase recenzii. A susținut 150 conferințe în țară și în străinătate și a participat la o serie de emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale.

De la același autor

Ultimele din categorie