Pr. Sabin Foca

Pr. Sabin Foca

Pr. Sabin Foca

Părintele Sabin Foca este parohul Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din comuna Ștefan cel Mare, Protopopiatul Piatra-Neamț. În anul 2007 a absolvit Seminarul Teologic-Liceal Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Piatra-Neamţ, iar în 2012 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”, din Iaşi, secţia Teologie Pastorală. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, iar în anul 2014 a absolvit cursurile de master din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi. În prezent este masterand al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, specializarea „Managementul economic și administrarea unităților bisericești”. De-a lungul vremii a...

+  vezi mai mult

Părintele Sabin Foca este parohul Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din comuna Ștefan cel Mare, Protopopiatul Piatra-Neamț. În anul 2007 a absolvit Seminarul Teologic-Liceal Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Piatra-Neamţ, iar în 2012 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”, din Iaşi, secţia Teologie Pastorală. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, iar în anul 2014 a absolvit cursurile de master din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi. În prezent este masterand al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, specializarea „Managementul economic și administrarea unităților bisericești”. De-a lungul vremii a participat la diferite simpozione și conferințe și a publicat studii de teologie în mai multe volume de specialitate.

-  vezi mai puțin

Părintele Sofian Boghiu

Părintele Sofian Boghiu a fost membru al mișcării „Rugului Aprins”, deținut politic între 1958-1964, pictor bisericesc și „Duhovnicul Bucureștilor”.