Salată cu legume coapte
Deși durează ceva mai mult de preparat, legumele coapte sunt foarte gustoase și cu puține calorii, fiind masa sau garnitura ideală.
Pentru a prepara acestă salată aveți nevoie de:
- 2 morcovi tineri
- 2 cartofi de mărime medie
- o mână cu măsline
- o mână mare cu valeriană sau spanac tânăr
- un bol cu roșii cherry.
Spălați bine morcovul și cartofii cu partea abrazivă a unui burete de bucătărie.
Tăiați rondele cartofii și morcovul și puneți-i pe o hârtie de copt. Stropiți cu ulei de măsline, sare, piper și un strop de apă. Împăturiți bine legumele și puneți-le la copt la cuptor.
Când legumele sunt aproape gata, desfaceți pachetul și adăugați roșiile cherry. Împăturiți la loc și lăsați-le din nou la cuptor pentru 15-20 de minute.
Scoateți legumele și transferați-le într-un bol, adăugați verdeața, măslinele și asezonați.
Poftă bună!
18 noiembrie – Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro