Salată cu legume coapte

Stil de viaţă

Salată cu legume coapte

Deși durează ceva mai mult de preparat, legumele coapte sunt foarte gustoase și cu puține calorii, fiind masa sau garnitura ideală.

Pentru a prepara acestă salată aveți nevoie de:

  • 2 morcovi tineri
  • 2 cartofi de mărime medie
  • o mână cu măsline
  • o mână mare cu valeriană sau spanac tânăr
  • un bol cu roșii cherry.

Spălați bine morcovul și cartofii cu partea abrazivă a unui burete de bucătărie.

Tăiați rondele cartofii și morcovul și puneți-i pe o hârtie de copt. Stropiți cu ulei de măsline, sare, piper și un strop de apă. Împăturiți bine legumele și puneți-le la copt la cuptor.

Când legumele sunt aproape gata, desfaceți pachetul și adăugați roșiile cherry. Împăturiți la loc și lăsați-le din nou la cuptor pentru 15-20 de minute.

Scoateți legumele și transferați-le într-un bol, adăugați verdeața, măslinele și asezonați.

Poftă bună!