Starea de rău la slujbă

Întreabă preotul

Starea de rău la slujbă

mihaela
întreabă:

De fiecare dată când merg la biserică mi se face rău... Începe deodată... mi se înfundă urechile, încep să-mi ţiuie, privirea mi se înceţoşează, nu mai văd şi dacă nu mă ţin chiar cad...

10 Mai 2013
Aceasta stare de rău vine de la cel viclean pentru a vă împiedica să participaţi la sfânta slujbă ca să primiţi revărsarea de har a lui Dumnezeu. Este probabil datorită unor păcate mai vechi ale dumneavoastră sau ale strămoşilor. Este o problemă a multor oameni şi se poate rezolva cu multă stăruinţă. Atunci când vă vine răul, staţi în biserică fie ce-o fi, rugându-vă, astfel cel rău va vedea că nu are şansa de a vă scoate afară şi va renunţa. Există şi un canon corelativ care spune că dacă ai băut din greşeală o gură de apă înainte de Împărtăşanie, du-te şi te împărtăşeşte căci altfel cel rău va face în aşa fel ca mereu să vi se întâmple asta şi să vă despară de Hristos cel euharistic.
Lucia Olosutean a răspuns:
17 Aprilie 2016

Este adevarat, am trecut si eu prin aceasta stare, dar n-am iesit din sf. biserica ,si raul mi-a trecut dupa ce a inceput SF. si Dumnezeeasca Liturghie.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: