Tratament naturist pentru ciroza hepatică

Stil de viaţă

Tratament naturist pentru ciroza hepatică

  • Tratament naturist pentru ciroza hepatică
   Tratament naturist pentru ciroza hepatică

   Tratament naturist pentru ciroza hepatică

Ciroza hepatică este o afecțiune cronică a ficatului, caracterizată prin fibroză extensivă și modificarea severă a arhitecturii hepatice, prin formarea nodulilor de regenerare.

Cele mai frecvente simptome ale bolii sunt oboseala, icterul, edeme ale picioarelor, sângerări nazale, mâncărimi generalizate, eritroză palmară, dureri abdominale, scădere în greutate, slăbirea musculaturii, confuzie, infecții frecvente, învinețirea rapidă la traumatisme minore și ascita.

Tratamentul pe care vi-l propunem astăzi vine în ajutorul bolnavilor de ciroză, condiția fiind ca aceștia să nu sufere și de diabet.

Pentru preparare aveți nevoie de:

 • 3 kilograme de morcovi tineri
 • 3 kilograme de miere de albine organică
 • 3 kilograme de lămâi
 • 1 kilogram de pătlagină.

Morcovii se dau prin răzătoarea mică, lămâile se spală bine și se taie mărunt, iar pătlagina se pune la fiert în 2 litri de apă și se lasă să scadă (la foc mic), până când nu rămâne decât o cană.

În final, se amestecă toate ingredientele, se pune compoziția în borcane din sticlă și se păstrează la frigider.

Se administrează o lingură de produs, dimineața, pe stomacul gol.

De asemenea, regimul alimentar recomandat de medicul specialist trebuie respectat cu strictețe!

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: