Trei daruri de preț primite prin mijlocirea Sfintei Cuvioase Parascheva

Când ne-au sunat cei de la Centrul pentru Adopții și ne-au spus de Parascheva, am știut pe loc că Sfânta ne-a făcut cel mai mare dar: pe fetița noastră.

Într-o zi atât de minunată pentru ortodoxie, aș vrea să vă pun la suflet câteva motive pentru care Sfânta Cuvioasă Parascheva este atât de importantă pentru mine, pentru noi, ca o mărturie (dacă mai e nevoie) a minunilor pe care le săvârșește cu viețile noastre când îi cerem ajutorul și credem în puterea ei:

1. Iubirea noastră și primul ținut de mână au fost binecuvântate mai întâi de Sfânta;

2. Parohia în care a fost rânduit soțul meu ca urmare a excelentului rezultat de la capacitatea preoțească poartă hramul Sfintei Parascheva;

3. Când ne-au sunat cei de la Centrul pentru Adopții și ne-au spus de Parascheva, am știut pe loc că Sfânta ne-a făcut cel mai mare dar: pe fetița noastră.

Sunt sigură că foarte mulți dintre noi au nenumărate mărturii ale minunilor Sfintei Parascheva, astfel încât ziua de astăzi trebuie să fie întotdeauna doar despre recunoștința față de ocrotitoarea Moldovei și a tuturor celor care îi cer ajutorul! Mulțumim, Sfântă Cuvioasă Parascheva! Iartă-ne că nu știm să te cinstim, învață-ne și ajută-ne în continuare!

(Iustina Irimia-Cenușă – preoteasă și interpretă de muzică populară, 2020)

Ultimele din categorie