(Video) O bijuterie spirituală iese la lumină – în curând, pe doxologia.ro  

De la Mănăstirea Frumoasa din Iaşi vă invităm la „Fereste către suflet", o emisiune de suflet şi pentru suflet, realizată de TeleM în colaborare cu Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Duminică, 12 iulie, de la ora 13.00, pe postul de televiziune TeleM, pe portalul doxologia.ro, pe pagina de facebook Doxologia, dar și pe canalul de youtube Doxologia, vă prezentăm un interviu realizat în curtea ansamblului Mănăstirii Frumoasa. La întrebările adresate de realizatorul emisiunii, jurnalistul Lucian Apopei, vor răspunde maica Sofia Bordeianu, stareţa Mănăstirii Frumoasa, şi Alina Nistor, manager de proiect în cadrul Sectorului Fonduri Externe al Arhiepiscopiei Iaşilor.

La Mănăstirea Frumoasa din Iaşi se derulează un proiect de reabilitare a ansamblului mănăstiresc numit „Reabilitarea și valorificarea potențialului turistic și cultural al Ansamblului Mănăstirii Frumoasa din municipiul Iași”, derulat în parteneriat cu Primăria Iaşi. Proiectul este finanțat de Autoritatea de Management pentru POR și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Programul operaţional regional 2014-2020, Axa prioritară 5 - Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.1 - Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural.

Vom încerca să împletim trecutul cu prezentul şi să privim în viitor pentru că la această mănăstire o bijuterie spirituală iese la lumină în Iaşul nostru drag. În cadrul emisiunii veţi putea urmări şi două clipuri realizate de fotoreporterii de la portalul doxologia.ro, dar şi de ucenici ai Mănăstirii Frumoasa, materiale ce cuprind imagini video spectaculoase de la lucrările care se efectuează aici.

Video pe aceeași temă

Ultimele din categoria Interviuri

Video de Lucian Apopei

Recomandările zilei

Citește și