Ce puteți trata cu vin de ceapă
Bogată în antioxidanți, probiotice și substanțe nutritive, ceapa este una dintre cele mai comune legume care are însă de oferit sănătate organismului la fiecare înghițitură.
Pentru a prepara vinul de ceapă aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- un litru de vin alb
- 100g de miere de albine
- 5 cepe albe.
Pentru a beneficia din plin de nutrienții celor trei ingrediente este recomandat a se utiliza doar produse bio sau organice.
Curățați cepele, dați-le prin răzătoarea mare și adăugațile într-un borcan din sticlă, peste care adăugați vinul și mierea. Omogenizați ingredientele, închideți ermetic vasul și lăsați la macerat timp de 8 zile, la temperatura camerei, la loc ferit de căldura directă a soarelui.
După scurgerea intervalului de macerare se filtrează, iar lichidul astfel obținut se păstrează în recipiente din sticlă, închise ermetic, la frigider.
Se administrează câte 50ml de produs, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu 15 minute.
Remediul este eficient în caz de:
- tulburări renale
- astenie
- obezitate
- slăbiciune generală
- hidrofizie
- menține sănătatea miocardului.
Mai multe informații referitoare la beneficiile consumului de ceapă găsiți aici.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro