transmiteti de la sihastria? - 2010-10-15 20:35:18

Întreabă preotul

transmiteti de la sihastria? - 2010-10-15 20:35:18

ionita daniel
întreabă:

miine transmiteti in direct de la minastirea Sihastria ceremoniile de acolo? sa stiti ca vam urmarit toate transmisiunile care leati facut si le faceti sunt foarte multumit ca ma puneti in legatura cu catedrala mitropolitana si cu tot ce se intimpla acolo.Eu sint intrun carucior cu rotile si nu pot ajunge la SF.PARASCHEVA.Pe aceasta cale vreau sa il salut si pe Parintele STURZU il cunosc de citva ani sarut mina Parinte si va multumtsc pentru acest minunat post de radio Doxologia.

pr Constantin Sturzu a răspuns:
15 Octombrie 2010
Din păcate nu putem face, deocamdată, transmisiuni pe Radio Doxologia decât din catedrala mitropolitană. Avem însă în vedere, în viitorul apropiat, și acest lucru. Mulțumesc pentru gândul bun și mă rog Domnului ca, pentru rugăciunile Sfintei Parascheva, să vă miluiască și să vă întărească cu harul Său. Cu binecuvântare, Pr. Constantin Sturzu

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!