Libertatea adevărată, pe care toți tinerii și-o doresc, ne-o dăruiește numai Hristos - ITO 2017

Ierarhii au fost prezenți în mijlocul tinerilor la evenimentele din programul ITO 2017, iar Părintele Mitropolit Teofan a subliniat: „Pentru aceasta ne-am botezat, pentru aceasta suntem creștini ortodocși, pentru aceasta credem că Întâlnirea #ITO2017 de aici, de la Iași, este pentru a gusta din libertatea cea adevărată câștigată, dobândită, de fapt dăruită de cer, în relația noastră cu Dumnezeu”.

Tineri din România și din întreaga lume ortodoxă se bucură de Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși 2017, care se desfășoară zilele acestea la Iași.

Ierarhii au fost prezenți în mijlocul tinerilor la evenimentele din programul ITO 2017, iar Părintele Mitropolit Teofan a subliniat: „Pentru aceasta ne-am botezat, pentru aceasta suntem creștini ortodocși, pentru aceasta credem că Întâlnirea #ITO2017 de aici, de la Iași, este pentru a gusta din libertatea cea adevărată câștigată, dobândită, de fapt dăruită de cer, în relația noastră cu Dumnezeu”.

Unul dintre cuvintele de învățătură ale Înaltpreasfințitului Teofan către tineri a fost: „Ignoranța îl transformă pe om din om adevărat, în sclav, în timp ce cunoașterea, dacă e dublată și de o atitudine smerită, îl face pe om liber. Căci nimic nu e mai frumos decât să fii om inteligent și cu atitudine smerită, aceasta este cea mai potrivită combinație, așa cum cea mai urâtă este să fii ignorant și mândru”.

De la același autor

Ultimele din categorie