Tratați bronșita cu sirop de aloe vera

Bronșita reprezintă o inflamație a mucoasei bronșice, caracterizată de o creștere a secreției de mucus la nivelul căilor respiratorii, fapt care duce la obstrucționarea respirației.

Cele mai frecvente cauze ale apariției bronșitei sunt virușii, bacteriile, substanțele poluante, particulele de fum inspirate în timpul fumatului etc.

Pentru a fluidiza mucusul și a ajuta astfel la eliminarea lui, vă propunem astăzi o rețetă naturală, pentru a cărei preparare veți avea nevoie de:

  • 500 ml apă plată caldă
  • 300 g miere de albine organică
  • o frunză de aloe vera mărunțită (de la o plantă care are cel puțin 3 ani).

Ingredientele se pun într-o oană smălțuită, se acoperă parțial și se lasă la fiert la foc mic timp de 2 ore, până ce cantitatea de lichid scade la jumătate. Se strecoară și se lasă răcit. Siropul se păstrează într-un recipient din sticlă, la frigider.

Se administrează câte o lingură, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale cu 15-20 de minute.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește alte articole despre: bronșită, miere de albine, aloe vera, cauze bronșită

De la același autor

Ultimele din categorie