Soțul meu este dependent de jocurile de noroc. Cum îl pot ajuta să scape de această patimă?

Sărut-mâna, părinte! Ce e de făcut cu un soț dependent de jocurile de noroc? Trebuie să mărturisesc că știam de patima acestuia de când eram prieteni, însă credeam că nu se mai repetă și după căsătorie, avându-mă sprijin.

20 Iunie 2017

Denisa,

Din păcate, patima acesta, poate mai mult decât alte patimi, este greu de biruit şi dă dependenţă. Sunt situaţii în care cei prinşi de această patimă sunt în stare să piardă tot – şi averea, şi căsnicia. Este o mare înşelare dorinţa de a câştiga bani prin această modalitate. Nimeni nu s-a îmbogăţit din jocurile de noroc. Chiar dacă pe moment a câştigat ceva, în scurt timp totul s-a risipit. Roagă-te pentru soţul tău şi îndeamnă-l să meargă la spovedanie. Dacă se spovedeşte şi se roagă şi el, este nădejde că se poate izbăvi de această patimă. Citește paraclisul Maicii Domnului.

Domnul să te binecuvânteze!

Sorin a răspuns:
18 Iulie 2017

Doamne ajuta Parinte, asa este eu am fost dependent și m-a ajutat foarte mult spovada, slavă Domnului.

Denisa, nu știu cât de departe ești de Iași.... aici in oraș sunt grupuri de terapie care se organizează pentru persoanele dependente .... Eu cred că cine merge cu iubire și dragoste la spovedanie nu are nevoie de terapie dar dacă există o oarecare rezistență astfel de grupuri sunt foarte bune. Contactează-ma la mirko_helpdesk[a]yahoo.com dacă dorești detalii. Am văzut persoane care și-au refăcut, cu mila Domnului, viața.

Adaugă comentariul tău

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons