Iubesc un bărbat divorțat, dar părintele duhovnic mă sfătuiește să nu încep o relație cu el. Ce să fac?

Întreabă preotul

Iubesc un bărbat divorțat, dar părintele duhovnic mă sfătuiește să nu încep o relație cu el. Ce să fac?

    • Iubesc un bărbat divorțat, dar părintele duhovnic mă sfătuiește să nu încep o relație cu el. Ce să fac?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Ana
întreabă:

Am început de curând să mă întâlnesc cu un băiat cu care mă înțeleg foarte bine și sentimentele sunt reciproce. Însă, de curând, mi-a mărturisit că acum ceva ani a mai fost căsătorit cu o fată, pentru aproximativ un an de zile. Țin să menționez că el este un om foarte credincios și duce o viață foarte curată acum. Însă părintele meu duhovnic m-a sfătuit să nu încep o relație cu el, pentru că eu nu am mai fost căsătorită și mi-am păstrat și fecioria. Ce mă sfătuiți să fac, ținând cont că el are o viață total schimbată față de momentul în care a fost căsătorit? Mulțumesc.

26 Iunie 2017

Ana,

Răspunsul este simplu. Este bine să asculţi de duhovnicul tău. Ascultarea te poate scăpa din multe ispite ce acum nu par a fi, dar în timp nu putem şti cum evoluează lucrurile. Dumnezeu lucrează prin duhovnic, primul cuvânt trebuie împlinit.

Binecuvântări!

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: