Limonadă cu sfeclă roșie
Cu toții știm deja cât de benefic este pentru organism consumul de sfeclă roșie, așa că de ce nu am încerca și o limonadă?
Pentru a o prepara, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o sfeclă roșie mică, bine spălată
- o lămâie decojită
- o pară sau un măr
- miere de albine sau zahăr, după gust
- 500 ml de apă plată sau minerală
- 5-6 frunze de roiniță.
Dați sfecla, lămâia, mărul sau para printr-un storcător de fructe și legume cu presare la rece.
Sucul astfel obținut se amestecă apoi cu apa și îndulcitorul, până ce acesta din urmă se dizolvă complet.
Adăugați frunzele de roiniță și dați limonada la rece pentru o oră, după care o puteți consuma.
Dacă nu aveți răbdare, adăugați câteva cuburi de gheață.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu roșii și ardei copți
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro