Mască exfoliantă pentru tenul tern

Stil de viaţă

Mască exfoliantă pentru tenul tern

    • Mască exfoliantă pentru tenul tern
      Mască exfoliantă pentru tenul tern

      Mască exfoliantă pentru tenul tern

Aspectul tenului este primul semnal de alarmă că în organism s-au acumulat toxine care blochează porii, fapt care poate duce la apariția punctelor albe, negre, acnee sau alte afecțiuni dermatologice.

Pentru a reda strălucirea naturală a tenului, vă propunem astăzi o mască exfoliantă, antioxidantă, care totodată hrănește și dezinfectează epiderma.

Pentru prepararea măștii aveți nevoie de 10 linguri de lapte călduț și 5 linguri de cafea proaspăt măcinată. Omogenizați cele două ingrediente și aplicați pe fața curată. Lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute, sau până se usucă, după care îndepărtați cu apă călduță, folosind mișcări circulare, ușoare.

În cazul în care aveți o erupție acneică,îndepărtați masca, renunțând însă la masajul ușor exercitat asupra pielii pentru a nu irita și mai mult tenul.

Pentru o mai bună hidratare, hrănire și dezinfectare a tenului, puteți aplica, după această mască, pe ten o lingură cu miere de albine. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute, masând ușor cu mișcări circulare la aplicare.

La sfârșit îndepărtați cu apă călduță și clătiți fața cu apă rece pentru a închide porii.

Masca se poate folosi de până la 3 ori pe săptămână.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: